Reklam
Bugun...
Reklam
Advert


Ordu Valisi Kenan Çiftçi onuruna Ünye’de veda yemeği düzenlendi.
Son Valiler Kararnamesi’nde Merkez Valiliğine atanan Ordu valisi Kenan Çiftçi’ye Ünye Kaymakamı Mustafa Demir tarafından veda yemeği düzenlendi.

Ordu Valisi Kenan Çiftçi onuruna Ünye’de veda yemeği düzenlendi.



Ünye Kaymakamlığı tarafından Atatürk Parkı Sosyal Tesisleri’nde Vali Kenan Çiftçi onuruna düzenlenen veda yemeğine, Kaymakam Mustafa Demir, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ünye Emniyet Müdürü Ömer Akar, Ak Parti İlçe Başkanı Adem Çalık, kurum amirleri katıldı.

Yemekte kısa bir konuşma yapan Ünye Kaymakamı Mustafa Demir, ”Son Valiler Kararnamesi’nde Merkez Valiliğine atanan Kenan Çiftçi’ye, eşine, çocuklarına hayırlar getirmesini diliyorum.  Her zaman Ünye’de sizleri ağırlamaktan keyif alacağız. Yaklaşık bir yıla yakın bir süre içerisinde Ünye’ye göstermiş olduğunuz ilgiden dolayı çok teşekkür ediyoruz” dedi.

Ordu’da bir yıldır görevde olduğunu, ancak bu süreçte 3 yıllık çalışma gibi bir süreci geride bıraktığını belirten Vali Kenan Çiftçi, “Şimdi herkese baktığımda Ünye’deki arkadaşlarımda dahil her arkadaşımla bir muhabbetimiz, bir işimiz,  bir görüşmemiz olmuş ve bir projeyi bitirmişiz. Kaymakam Bey bizden yol, kanalizasyon su ile ilgili yapılması gereken ne istediyseler para ile ilgili sorun olmadı, makine lazım hepsi geldi. Ünye’de güzel hizmetler yapıldı” dedi.

Ünye’de eğitim, turizm başta olmak üzere birçok alanda Kaymakam Mustafa Demir’in ve ilçedeki diğer yöneticilerin çaba ve gayret içerisinde olduğunu vurgulayan Vali Kenan Çiftçi, konuşmasını şöyle sürdürdü:

“Ünye’de eğitimle ilgili turizmle ilgili güzel çalışmalar yapıldı, belediyede yeri geldi destek oldu. Sivil toplum örgütlerimiz irtibatta oldular.  İstanbul’daki Ünyeli kardeşlerimiz ÜNDER’deki kardeşlerimiz dediler ki bir akşam sizlerle sohbet etmek istiyoruz, kalktık gittik onlarla güzel sohbetimiz oldu.  

İlim Yayma Cemiyeti sohbete davet etti, sohbetlerine katıldık, Ünye ile ilgili çok güzel anılarımız oldu. Ünye’de Cumhurbaşkanımızı karşıladık, Başbakanımızı karşıladık. Ünye’de ele aldığımız tüm projeler yerine getirildi.  Bir defa Ünye’nin tabiatı güzel, tabiatı güzel olan yerlerin insanları da güzel, insanları da çalışkan. Sizlerin çaba gayretleriyle çok güzel hizmetler yaptık.  Hayatımda unutmayacağım bir yıl geçirdim. Bu bir yıl içerisinde de Ünye’nin ayrı değeri ve yeri var. Bu süre içerisinde belki bilmeden gönlünü kırdığım arkadaşlarda olmuş olabilir, ben onlardan hakkını helal etmesini istiyorum.  Benden yana sizlere bütün hakkım helal olsun.  Ben hayatımın en zevkli günlerin en zevkli çalışma anlarını buradaki arkadaşlarla yaşadım.  Burada hiçbir parti ayrımı yapmaksızın herkes omuz omuza vermiş Ünye için çalışıyor. Bütün sivil toplum örgütleri beraber omuz omuza çalışıyor, işte bu da ilerleme getiriyor, bu da yükselmeyi getiriyor. “

Konuşmalarından ardından Ünyeli bakır ustası tarafından hazırlanan Ünye bakırına ait kahve cezve takımı Vali Çiftçi’ye hediye edildi. Ardından Ünye Madeni Eşya ve Sanatkarlar Odası Başkanı Ali Özkan tarafından Vali Çiftçi’nin Oda’ya yapmış olduğu katkılarından dolayı da teşekkür plaketi takdim edildi.

Program Ünye Belediye Kültür Sarayı Türk Sanat Müziği hocası Arif Deryal’ın konseri ile son buldu.

 

 




Bu haber 1439 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI