Reklam
Bugun...
Reklam
Advert


SIĞ DÜŞÜNENLER DE VAR..!
denize yapılan fıskiye ile ilgili olumlu yanıtlar aldıklarını belirten Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, olumlu düşüncelerin yanında sığ düşüncelerinde olduğunu vurguladı.

SIĞ DÜŞÜNENLER DE VAR..!



Görsellik anlamında yeni hizmetleri kamuoyuna sunduklarını söyleyen Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, son günlerde Ünye’yi Bodrum’a benzetenlerin sayısının arttığını belirten Çamyar, bir haftadır deneme çalışmaları tamamlanan, eski iskelenin 50 metre kadar açıklarına yerleştirilen fıskiyenin, çoğu  insan tarafından ilgiyle karşılandığını, bir kısım insanın da sığ düşüncelerle eleştirel yaklaştığını vurguladı. sosyal medya üzerinde de tartışma konusu oluşturan fıskiye, insanlar tarafından olumlu-olumsuz eleştiriler alarak sosyal medyayı meşgul eden bir konu haline geldi.

“Tabi bir tarafından biz, halkın çoğunluğunun memnuniyetine bakıyoruz.”diyen Çamyar, bir tarafdan da “Burada insan mı çalışacak” gibi eleştirel ve sığ bir tarzda fikirler ortaya koyanlar da var. Bizim için önemli olan çoğunluğun memnuniyetidir. O nedenle biz, çoğunluğu memnun etmeye, hizmetlerimizi sürdürmeye devam edeceğiz.” Dedi.

 




Bu haber 2324 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI