Reklam
Bugun...
Reklam
Advert


SAHNEDE SÜPRİZ TEKLİF…
Ünye Şehir Tiyatrosu sezon finalini “Ayyar Hamza” adlı oyunla yaptı.

SAHNEDE SÜPRİZ TEKLİF…



Ünye Şehir Tiyatrosu sezon finalini  “Ayyar Hamza” adlı oyunla yaptı.

Oyunda başrol oyuncusu olan Kerim Aydemir oyunun sonunda kız arkadaşı Kübra Uylası’ya sahnede evlenme teklif etti.

Oyun sonunda yapılan sürpriz teklif, Kübra Uylası ile izleyicileri şaşkına çevirdi.

Oyunun konusu; eski İstanbul’da yaşanan, iki gencin imkansız aşklarının mutlu sonla bitmesini içeriyor. Oyunda “Ayyar Hamza (Kerim Aydemir) ” karakteri çeşitli dalaveralarla iki genci sevdikleriyle buluşturuyor.

Ayyar Hamza ( Kerim Aydemir), oyun sonunda “Herkes Sevdiğini alıp götürüyor. Bende sevdiğimi alıp götüreyim.” Diyerek, sahneden aşağı inerek seyirciler arasında oturan kız arkadaşı Kübra Uylası’nin elinden tutarak sahneye çıkardı. Sahnede kız arkadaşına gül uzatan Ayyar Hamza ( Kerim Aydemir),  “Ayyar Hamza’yım, üç kağıtçıyım ama sende benimle evlenir misin?” diyerek evlenme teklifinde bulundu.

Şaşkınlığını ve heyecanını gizleyemeyen Kübra Uylası, “EVET” dedikten sonra,  Kendisine sarılan Kerim Aydemir’e şaşkın bakışlarla baktığı anda konfetilerin patlaması ve seyircilerin alkışları arasında mutluluğu gözlerinden okunuyordu.

Mutluluğu yüzüne yansıyan Kübra Uylası, “Kesinlikle böyle bir şey beklemiyordum. Çok şaşırdım ve inanamadım. Şaşkınlık ve heyecandan ne yapacağımı bilemedim.

İnsanın sevdiği tiyatrocu olunca her şey beklemek gerekiyormuş. Ben, oyunu daha önce seyretmiştim. Son sahnede bir değişiklik olduğunu fark ettim ama, son oyun olduğu için küçük bir farklılık yaptıklarını sanıyordum. Kerim yanıma gelip elimden tutarak sahneye çıkardığında şaşkınlıktan ne yapacağımı bilemedim.

Tiyatro Kerim’in evi gibi. Evlenme teklifini Kerim’in çok önemsediği, “evim” dediği sahnede almak son derece hoşuma gitti. Çok güzel bir duyguydu. Sevgimize onlarca kişinin de şahit olması ayrıca gurur vericiydi.”şeklinde konuştu.

“Tiyatro benim evim. Böyle bir teklifi burada yapmam gerekiyordu.”diyen Kerim Aydemir, “böyle bir organizasyonu arkadaşlarımla birlikte kararlaştırdım. Onlara yapmak istediğim şeyi söyledim ve onlarda bana yardımcı oldular.

Oyunun konseptinde sevenlerin bir araya gelmesi söz konusu olunca, bu durumun bizim durumumu uygun olması ile konsepte uygun bir şekilde evlenme teklifini yapmayı uygun gördüm. Bu organizasyonda bana yardımcı olan tüm arkadaşlarıma teşekkür ediyorum. Şimdiden düğünümüze tüm dostlarımızı ve Ünyeli hemşehrilerimizi bekliyorum.”dedi. HABER / MERAL KORKMAZ




Bu haber 4859 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI