Reklam
Bugun...
Reklam
Advert


Akkuş MYO Masaya Yatırıldı
Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci ve Ak Parti Akkuş İlçe Başkanı Ramazan Acar Ordu Üniversitesi Rektörü Prof. Dr. Tarık Yarılgaç'ı makamında ziyaret ettiler.

Akkuş MYO Masaya Yatırıldı



Her geçen gün büyüyen Ordu Üniversitesi Akkuş Meslek Yüksek Okulu'nun sorunları ve ihtiyaçları hakkında görüş alışverişinde bulunmak üzere Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci ve Ak Parti Akkuş İlçe Başkanı Ramazan Acar Ordu Üniversitesi Rektörü  Prof. Dr. Tarık Yarılgaç'ı makamında ziyaret ettiler.

Ziyarette Meslek Yüksek okulunun son durumu ve ihtiyaçları ele alınırken burada bir konuşma yapan Akkuş Belediye Başkanı İsa Demirci, "Rektörümüz göreve seçildiğimizde bizi ziyaret ederek onurlandırmıştı; Bizde kendisine hem iadeyi ziyarette bulunduk, hem de meslek yüksek okulumuz hakkında görüş alışverişi yaptık" dedi.

Akkuş Meslek Yüksek Okulu'nun Akkuş için çok önemli olduğunu kaydeden Belediye Başkanı İsa Demirci, "yüksek okulumuza ve öğrencilerimize adeta göz bebeğimiz gibi bakmaktayız. Gelişmesi ve sorunlarının bir an önce çözülmesi için Belediye ve Akkuş halkı olarak ne yapmamız gerekirse yapmaya harız" diye konuştu.

Ziyaretten duyduğu memnuniyeti dile getiren Ordu Üniversitesi Rektörü Profesör Doktor Tarık Yarılgaç, "Akkuş Meslek Yüksek okulu henüz gelişmekte ve yeni büyümekte olan bir okulumuz. Tabi ki bazı sorun ve sıkıntıları var. Biz rektörlük olarak bunların çözümü noktasında elimizden geleni yapmaktayız. Siz yerel yönetimin ve Akkuşluların da okulu sahiplenmesi ayrı bir güzellik…

Bu da okulun sıkıntılarının çözülmesi ve en aza indirilmesi bakımından çok önemli. Siz bu desteği verdiğiniz müddetçe sıkıntılar bir bir çözülecek ve okulumuz hem eğitim hem de fiziki anlamda ileri seviyeye gelecektir" dedi.

 




Bu haber 1751 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI