Reklam
Bugun...
Reklam
Advert


Kurtulmuş, Gogina Parkında halka Seslendi
Kaledere Mahallesi Gogina Parkında Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Eski Enerji Bakanı Hilmi Güler ve Ak Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat’ın katılımıyla gerçekleşen mitingde Numan Kurtulmuş halka seslenerek gündeme dair açıklamalar yaptı.

Kurtulmuş, Gogina Parkında halka Seslendi



Kaledere Mahallesi Gogina Parkında Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Eski Enerji Bakanı Hilmi Güler ve Ak Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat’ın katılımıyla gerçekleşen mitingde açılış konuşması yapan Ak Parti Ünye Başkan Adayı Ahmet Çamyar, seçimi kazanacağı takdirde gerçekleştirmeyi planladığı projelerden söz ederek, bundan sonra bizim 85 mahallemiz olacak.

Muhalefetin başkan adayları “Üniversite binasını bir ayda biz yaparız.”diyorlar. 340 dönümlük alanı biz tahsis ettik. Daha dün Ordu’yu Fatsa’yı patates tarlası yapalım diyenler Ordu’yu yönetemezler.

Niye başbakan’a oy istediğimizi soruyorlar. Bu seçim artık yerel seçim olmaktan çıkmış, genel seçim havasına girmiştir.

Bu seçim Filistin’deki kardeşlerimizin seçimi olmuştur; Türkiye’deki gözü yaşlı anaların seçimi olmuştur. Onun için oy istiyoruz.

Genel başkanlarından utananlar otobüslerine genel başkanlarının resimlerini koymamışlardır; Sırf kendileri bir çivi çakmadığı için.

Onlar önlerine üç koyunu koysan güdemeyecekleri için o nedenle resimleri kullanmıyorlar.” Diyerek  muhalefete gönderme yaptı.

 

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, “Türkiye’nin geleceğini karartmak istiyorlar. Bu şer odaklarının bu ihanet çetelerinin sesinin, soluğunun kesilmesi, Türkiye’ye karşı bir daha hiç kimsenin bir olağanüstü dönem beklentisinde olmaması için, hayalinden dahi geçirememesi için sandıkları patlatmak durumundayız” dedi.

AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Eski Enerji ve Tabii Kaynaklar Bakanı Hilmi Güler, AK Parti Ordu Milletvekili Mustafa Hamarat’ın katıldığı mitingde vatandaşa seslenen Kurtulmuş, AK Parti Ordu Büyükşehir Belediye Başkan Adayı Enver Yılmaz ve AK Parti Ünye Belediye Başkan Adayı Ahmet Çamyar’a AK Parti için destek istedi.

“milletin vekaletini asla yere bırakmayacağız” diyen AK Parti Genel Başkan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, Türkiye’de kirli ve tehlikeli oyunlar oynandığını belirterek, “Biz dik duracağız, eğilmeyeceğiz. İstanbul'da öyle bir miting oldu ki, en az 2 milyon insan oraya geldi, toplandı. Türkiye’ye karşı kumpas kuranları öyle şekilde lanetledi. Türkiye'ye karşı oynanan oyunların farkında olduğunu öyle bir şekilde ortaya koydu ki, bu sesi duyması gerekenler dünyanın ta öte ucundan duydular.”diyerek birilerine gönderme yaptı.

Her yeri dolaşıyoruz; Seçim bitmiştir. 30 Mart sandıklarında AK Parti açık ara birinci partidir. Ak partinin ve Türkiye’nin geleceğini karartmak istiyorlar. Ak Partinin karşısında bulunan muhalefet partilerine destek verdiler.”dedi.

Bazı güçlerin ittifak yaptığına vurgu yapan Kurtulmuş, yan yana gelmeleri mümkün olmayanların bir araya gelerek kol kola girdiklerini belirterek, “AK Parti’nin önünü kesmek istiyorlar. Milletin iradesine ket vurmak istiyorlar, Türkiye’nin geleceğini karartmak istiyorlar, Türkiye’ye karşı kumpaslar kurmak istiyorlar. Biz dik duracağız, eğilmeyeceğiz.” diye konuştu.

“Türkiye’yi kaos ortamına çekmek isteyenler var” diyen Kurtulmuş, “Hesap etmedikleri bir şey var oda milletin kendisi ve bize olan sevgisidir.

Gelip aranızda şunu da söylüyorlar: ‘AK Parti’nin karşısında kim güçlüyse ona verin. CHP’ye verin, MHP’ye verin, Doğu ve Güneydoğu Anadolu’da da BDP'ye oy verin’ diyorlar. Aday bulamıyorlar, Ankara’da MHP’li aday çıkarıyorlar, selam bulamıyorlar Bozkurt işareti yapıyorlar ve bu ittifakla seçime gidiyorlar.

30 Mart’tan sonra bizim gitmemizi isteyenler var. Çünkü, Ak parti Türkiye’yi aldı iyi yere getirdi.

10 Ağustos’da da Cumhurbaşkanlığı seçimi yapılacak. Bu seçimde Cumhurbaşkanını halk seçecek.

Türkiye tarihinde ilk kez Cumhurbaşkanını halk seçmiş olacak. Halkın iradesine bırakılacak.

2023’te dünyanın 10. büyük ekonomisi olmamızdan korkuyorlar.

Biz, terörle de mücadele vererek barış sürecine gittik. Bir yıldır şehit cenazesi duyuyor musunuz?

Biz bunların önünü keserek şehit cenazelerini önledik. Bir daha Ünye’ye, Fatsa’ya şehit cenazesi gelmez diye üzülenler var.

Bizim dönemimizde şehit vermiyoruz. Ak partinin önünü şimdi kesmezsek, Türkiye dünyada büyük güç haline gelir diye korkuyorlar.”diyerek konuşmasını sonlandırdı.

 




Bu haber 1462 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI