Reklam
Bugun...
Reklam
Advert


Çadırda Her Gün Bin 500 Kişi İftar Açacak
Çadırda Her Gün Bin 500 Kişi İftar Açacak

Çadırda Her Gün Bin 500 Kişi İftar Açacak



Ünye Belediyesi`nin her sene geleneksel hale getirdiği iftar çadırı, bu sene daha geniş bir yere kuruldu. Yıkılan eski itfaiye binasının yerinde kurulan iftar çadırında her gün bin beş yüz kişi iftar açabilecek.

İftar çadırında ve çevresinde incelemelerde bulunan Ünye Belediye Başkanı Ahmet Arpacıoğlu, “Bizleri bu günlere ulaştıran Allah`a hamdediyoruz. Vatandaşlarımızı yeni bir Ramazan`a beraberce ulaştığımızdan dolayı tebrik ediyoruz. Allah`a şükürler olsun ki 11 ayın sultanı Ramazan ayına ulaşmanın sevinci içerisindeyiz. Tabi bu mübarek Ramazan ayına ulaşamayanlara Allah`tan rahmet diliyorum. Hasta olanlara acil şifalar diliyorum. Bilindiği gibi Ramazan ayı rahmet, mağfiret ve bolluğun olduğu manevi bir aydır. Bu ayda Müslümanlar ellerinden geldiği kadar ibadetlerinin yanında zekatları ve fitre gibi paylaşma ile dayanışma örneği sergiliyorlar. Bu manada Ünye Belediyesi de sosyal bir belediyedir. Her yıl Ünyeli işadamları, esnafları ile birlikte bu sene de Ünye Belediyesi iftar çadırını hazır hale getirdik. Bu iftar çadırımızda 300 kişi masalara oturarak iftarlarını açabilecekler. Yine evlerinden sefer tasları ile gelen vatandaşlarımıza verdiğimiz yemekle birlikte toplamda bin 500 kişiye yemek verilecek. Yemeklerimizin kaliteli oluşunu söyleyen vatandaşlarımızın da memnuniyeti bizleri onurlandırıyor. Tabi perdenin arka yüzündeki sponsorlarımızı da unutmuyoruz. İftar çadırımızın günlük yemek ihtiyaçlarını temin eden işadamlarına, esnaflarımıza çok ama çok teşekkür ediyoruz. Allah niyetlerini kabul etsin diye de dua ediyoruz.” diye konuştu.

Başkan Arpacıoğlu, iftar çadırı sayesinde günlük bin 500 kişiye yemek verilmesi yanında yine ihtiyaç sahiplerine Ramazan paketlerinin Ünye Belediyesi`nce verilmeye devam ettiğini söyledi. Arpacıoğlu, “İbadetin makbul olanı gizli olanıdır. Onun için Ramazan paketlerinin kimlere hangi saatlerde verdiğimizi kamuoyu ve basınla paylaşmayacağız. Sadece konunun varlığından bilgi vermemiz yeterli olur diye düşünüyorum.” şeklinde sözlerini tamamladı.




Bu haber 1541 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI