Reklam
Bugun...
Reklam
Advert


Ünye Devlet Hastanesi Ebeler ve Laborantlarını Kutlandı
21-28 Nisan arasında kutlanan “Ebeler Haftası” ve “28 Nisan Dünya Laborantlar Günü” nedeniyle Ünye Devlet Hastanesi yöneticileri çalışanları ziyaret ederek günlerini kutladılar.

Ünye Devlet Hastanesi Ebeler ve Laborantlarını Kutlandı



21-28 Nisan arasında kutlanan “Ebeler Haftası” ve “28 Nisan Dünya Laborantlar Günü” nedeniyle Ünye Devlet Hastanesi yöneticileri çalışanları ziyaret ederek günlerini kutladılar.

Ziyarette Başhekim Yardımcısı Dr. Hasan Yavuz YILDIRIM, İdari ve Mali Hizmetler Müdürü Kemal GÜLER, Sağlık Bakım Hizmetleri Müdür Yardımcısı Hasan BOZOK, Süpervizör hemşireler Asuman ÇEVİK ve Şenay ACAR da hazır bulundu.

Günümüzde laboratuvar hizmetleri sadece sağlık hizmetlerinde değil, yaşamın her alanında büyük bir önem arz etiğini belirten Başhekim Yardımcısı YILDIRIM; “Hastalıkların teşhisi ve tedavisi süreci, çevre güvenliği, yenilen gıdaların kontrolü ve daha birçok alanda laboratuvarlar hizmet vermektedir. Elbette bütün bu hizmetler son derece dikkat, özveri ve ekip çalışmasını gerektirmektedir. “28 Nisan Dünya Laborantlar Günü” olması münasebetiyle

sağlık tesisimizde çalışan laborantlar olmak üzere, ülkemizde hizmet veren bütün laborantları  tebrik eder sağlık ve mutluluklar dilerim” dedi.

YILDIRIM ayrıca 21-28 Nisan Ebeler Haftası nedeniyle hastanede görev yapan ebeleri de ziyaret ederek; “Annelerin gebelik ve doğumla ilgili süreci korkuyla değil huzurla ve sağlıkla geçirmesini sağlayarak, güzel anılara sahip olmalarının sağlanmasında önemli yeri olan, büyük fedakarlıklarla görevlerini ifa etmeye çalışan ebelerimizi de bu özverili çalışmalarından dolayı tebrik eder, Ebeler Haftasını kutlarım” şeklinde konuştu.

 




Bu haber 1892 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI