Reklam
Bugun...
Reklam
Advert


YOL ÇALIŞMASINA GÖLCEĞİZ MAHALLESİNDE DEVAM EDİYOR
Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Gölceğiz Mahallesi’nde devam eden yol çalışmalarını inceledi.

YOL ÇALIŞMASINA GÖLCEĞİZ MAHALLESİNDE DEVAM EDİYOR



Yapılan incelemeye Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Belediye Başkan Yardımcısı Murat Ocak, Fen İşleri Müdürü Arif Atmaca ve Gölceğiz Mahalle Muhtarı Tacettin Kaya katıldı.

İlk olarak Gölceğiz Mahalle Muhtarı Tacettin Kaya, mahallelerinde yapılan çalışmalara ilişkin “İlk yol çalışması Kuşlu Mahallesi’nde yolun 500-600 km stabilizesi yapıldı.

Kepsil mahallesinde de bu yolun stabilize çalışmasını yapıyoruz. Bu yollar alt yapı çalışmaları bitince ileride üst yapı asfalt olacak. Demirci mahallesinde kanalizasyon çalışmaları nedeniyle yolda 1300 metre asfalt bozulmuştu, şimdi orası da asfalt oluyor.

Yapılan çalışmalar için Belediye Başkanımıza ve ekibine teşekkür ediyoruz” dedi.

 

“Gölcüğez’e yol götürmek boynumuzun borcudur.”

Belediye Fen İşleri olarak ilçede her mahalle yolunda eşit şekilde hizmet üretmeye çalıştıklarını söyleyen Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Gölcüğezlilerin seçimlerde kendilerine verdiği desteğin karşılığı olarak onlara yolla ilgili sorunlarında yardımcı olmaya çalıştıklarını söyledi.

Özellikle belde olup da birleşen mahallelerin yollarında ciddi sıkıntılar olduğunu belirterek; “Pelitliyatak, Yenikent, Fatih ve Erenyurt gibi bölgelerde zaruri olan ihtiyaçları karşılama noktasında gayret sarf ettik.

Son 10 gün içerisinde özelikle bu bölgeye yoğunlaşarak Sarıhalil-Kadılar-Ağudere-Üçpınar hattında ciddi manada çalışmalar yürüttük; Bugün de Gölceğiz Mahallemizdeyiz ve burada asfalt altı malzeme çalışmamız devam ediyor. İnşallah Gölceğiz Mahallemizde onların bize verdiği desteğin karşılığı olarak yolla ilgili sorunlarını bitirmek bizim boynumuzun borcudur.” dedi.

 




Bu haber 2114 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI