Reklam
Bugun...
Reklam
Advert


Tüm Personeli İftar Yemeği Biraraya Getirdi
Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, belediye bünyesindeki çalışanları ile birlikte iftar yemeğinde bir araya geldi.

Tüm Personeli İftar Yemeği Biraraya Getirdi



Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, belediye bünyesindeki çalışanları ile birlikte iftar yemeğinde bir araya geldi.

Belediye Başkanı Ahmet Çamyar; iftar programındaki konuşmasında şunları kaydetti:

“Ramazan ayının coşkusunu, sevincini, güzelliğini hep birlikte geride bıraktığımız günler içerisinde yaşadık. Ünye’miz Karadeniz Bölgesinde adından söz ettiren başarılı bir Ramazan organizasyonunu daha geride bırakmış oldu. Özellikle bu sene halkın arzu ve istekleri doğrultusunda, konsepti değiştirilmiş Ramazan etkinliğimiz gerçekten beğeni topladı. Ayrıca Beldelerimizden mahalleye dönüşen, büyük yerleşim birimlerimizde ki, özellikle Tekkiraz, Pelitliyatak, Fatih, Erenyurt, İnkur gibi bölgelerde yapmış olduğumuz organizasyonlar orada yaşayan çocuklar tarafından büyük bir beğeni ile karşılandı. Ben emeği geçen personellerimize bir kez daha teşekkür ediyorum.

 

“sizin göstermiş olduğunuz gayretler bizim hanemize artı olarak yazılıyor”

Bizler bir ailenin parçalarıyız ve sizin göstermiş olduğunuz gayretler bizim hanemize artı olarak yazılıyor. Baktığımızda Ünye Belediyesinin başarısı olarak yazılan, bir bütünün parçaları var ortada, onun için ben her alanda başarı gösteren bütün Müdürlüklerimize, kendi görev alanları içerisine düşen sorumluluğu layıkıyla yerine getirdiği zaman o ailede başarı ve mutluluk tablosu ortaya çıkıyor. Ben geride bıraktığımız 3 buçuk aylık süreçte engin ve özverili çalışmalarınız için hepinize teker teker teşekkür ediyorum.

 

“Aşamadığınız bir problemle karşılaştığınızda başkan her zaman yanınızdayız.”

 

İnandığımız dinimiz bizi bir olmaya davet ediyor. Peygamberimiz (s.a.v.) bir hadisinde birlikte rahmet, ayrılıkta azap vardır diyor. Bu yüzden benim çalışanlarım bir olmak zorunda, birbiri ile bütün olmak zorunda, dertleri ile hem hal olmak zorunda. Eğer aşamadığınız bir problemle karşılaştığınızda başkan yardımcılarınız ve bizler buradayız, her zaman yanınızdayız.”

 

Program; Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, Ünye Belediye Başkan Yardımcıları Ali Kemal Mehel, Murat Ocak ve Erhan Eren, Ak Parti Ünye ilçe Başkanı Adem Çalık, Ak Parti Ünye ilçe teşkilatı yönetim kurulu üyeleri, Ünye Belediyesi birim müdürleri ve personellerinin katılımı ile gerçekleşti.

 




Bu haber 1800 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI