Reklam
Bugun...
Reklam
Advert


25/31 AĞUSTOS HAFTALIK BURÇ YORUMU
25/31 AĞUSTOS HAFTALIK BURÇ YORUMU

25/31 AĞUSTOS HAFTALIK BURÇ YORUMU



 KOÇ BURCU:

Bu hafta kariyer hedeflerinizi sosyal bağlarınızla elde edebileceksiniz ve bu durum çok yoğun olarak yaşanacak. Bu dönemde sosyal yetenekleriniz ve bağlantılarınız yeteneklerinizden daha önemli. Bekarlar kariyer fırsatlarını kovalarken aşkı bulabilirler. Bekarlar çalışma yerlerinde patronları veya müdürleri ile aşk yaşayabilirler.

 

 BOĞA BURCU:

Bu hafta sosyal yaşamınız olacak ama bağımlı biri olmayacaksınız. Aşk hayatınız aktif durumda. Mutlu bir romantik fırsat olacak. Bekarlar için buna romantik bir buluşma diyebiliriz. Bu daha önce tanıdığınız biri olabilir. Burada peşinden koşan siz olacaksınız. Bu dönem sonrası çok sosyal bir hayatınız olacak. Bu dönemde birçok grup ve organizasyonla ilişkiye geçeceksiniz ve çevre edinmeye çalışacaksınız.

 

 İKİZLER BURCU:

Kariyerinizde gelişme ve başarı ile birlikte yüksek hedeflerinizi elde etmek yolunda önemli mesafe kaydediyorsunuz. Aşk hayatınızda kendinizden emin duygulara sahip olmanız ilişkinizde yaşanmış gerginliklerden arınmanıza olumlu yönde neden olacak.

 

 YENGEÇ BURCU:

Bu hafta maddi konularda risk olarak gördüğünüz zorluklardan tamamen arınabilirsininiz. Aşk hayatınızda ve ikili ilişkilerinizde anlayışlı olmayı ön planda tutmaya, mümkünse yakın geçmişte yaşadığınız kargaşaları tekrar bugüne taşımamaya özen göstermelisiniz.

 

 ASLAN BURCU:

Bu hafta iş hayatınızda planladığınız projelerinizde olumlu ve güzel sonuçlar elde edeceksiniz. İş girişimleri ve ticari konularda beklediğiniz teklifler gündeme gelebilir. Yeni ve farklı alanlara yönelebilirsiniz. Aşktan yana çok şanslı bir dönemdesiniz.

 

 BAŞAK BURCU:

Bu hafta ilişkinizde duygusal tepkiler verme riskiniz artıyor olacak. Abartma riskiniz olan bu günlerde, kontrollü ve disiplinli davranarak, aşırı gerginliklerden arınabilirsiniz. Parasal konularda da abartılı davranmamak gerekiyor.

 

 TERAZİ BURCU:

Bu hafta tartışmalardan uzak durarak başkaları üzerinde iyi etki bırakabilirsiniz. Yaptığınız işlerden kişisel tatmin ve huzur duyabilirsiniz. İç dünyanızdaki olumlu değişimler davranışlarınıza da yansıyacak. Aşk hayatınızda ihmalci olmamaya özen göstermelisiniz.

 

 AKREP BURCU:

Bu hafta ilişkiler alanında henüz çok aktif ve sosyal değilsiniz. Özel ilişkinizle ilgili kafanızda pek çok soru işareti olabilir. Bu dönem daha ziyade kendinizden fedeakarlık etmek durumunda kalıyor olabilirsiniz. Bu günlerde partneriniz de zor bir dönem geçiriyor olabilir, bu nedenle zaman tanımanız ilişkinizi daha güçlü kılacaktır.

 

 

YAY BURCU:

Bu hafta iletişim ve haberleşme ön plana çıkıyor. Çevrenizde hareketlilik çok yoğun olacak. Parasal alış verişlerinizde birkaç gün için dikkatli olun! Geleceğe yönelik planlarınızı gözden geçirip, bundan sonrası için dikkatli ve akıllıca adımlar atmanız gereken günlerdesiniz. Aşkta ikili ilişkilerle ilgili konularda çok olumlu etkiler devreye giriyor.

 

 OĞLAK BURCU:

Bu hafta kariyeriniz, işiniz, hedefleriniz ve geleceğinizi ilgilendiren konularda da destek verici etkiler devreye giriyor. Çoktandır arzu ettiğiniz şeylerin gerçekleşmeye başladığına şahit olabilirsiniz. Aşkta gizli düşmenlıklara, kontrol dışında gelişen flörtlere karşı uyanık olmak gerekiyor.

 

 KOVA BURCU:

Bu hafta sosyal alanda önemli hareketleriniz olacak. Konuşmalarınız ve cesaretinizle ve başkalarını harekete geçirici rol oynayarak dikkat çekeceksiniz. Ama sivri konuşmalar yapmaktan kaçınmalısınız. Ayrıca sosyal çevrenizdeki güçlü kişilerden destek almaya başlayacaksınız. Aşk hayatınızda kadersel denilebilecek olaylarla karşılaşabilirsiniz.

 

 BALIK BURCU:

Bu hafta iletişimsel aksamalar devre dışı kalmaya başlıyor. Yakınlarınızla ilişkilerinizde beklediğiniz destekler devreye girecek. Flörtler açısından şansınız yerinde. Fakat aşk ve gönül işlerinde partnerinize karşı çok dürüst olmaya ve davranmaya özen göstermeli ve onun güvenini kaybedecek tavırlar sergilememelisiniz.

 

 

 




Bu haber 4470 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI