Reklam
Bugun...
Reklam
Advert


Ünye Karadeniz’i Temsil Edecek
Ünye Belediyesi Şehir Tiyatrosu bu yıl yapılacak olan 30. Uluslararası Denizli Amatör Tiyatro Festivalinde Karadeniz’i temsil edecek.

Ünye Karadeniz’i Temsil Edecek



Ünye Belediyesi Şehir Tiyatrosu bu yıl yapılacak olan 30. Uluslararası Denizli Amatör Tiyatro Festivalinde Karadeniz’i temsil edecek.

Ünye sanat tiyatrosu olarak 2012 yılında kurulan tiyatromuz, kısa zamanda Ünye’de çok güzel işler yaptı, Türk Tiyatrosunun usta kalemlerinden Cahit Atay’ın “Pusuda”, Oktay Arayıcı’nın “Rumuz Goncagül” Ali Bey’in “Ayyar Hamza” gibi klasik ve güçlü oyunlarının altından kalkmasını bildi. Bu başarıları kamuoyunca takdirle karşılanmış ve Ünye Belediye meclisinin aldığı kararla tiyatromuzu bünyesine dahil etti. Kültür sanat alanında Ünye ve çevresine yön verecek olan tiyatromuz önümüzde ki yıllarda adından sıkça bahsedilecek bir yapıya ve donanıma sahip olacaktır. İşte bunun en güzel örneği olarak Belediyemizin ilk oyunu olan Muzaffer İzgü’nün yazdığı “Duvar” adlı eserinin festivale katılmasıdır. Ünye’mizi, Ordu’muzu hatta Karadeniz’i en iyi şekilde temsil edeceklerine inancımız tamdır. Denizli’de yapılan festivalin çok eskiye dayandığını ve uluslararası yapılması da bu işin ne kadar ciddi olduğunu ve Dünya’nın her yerinden seçkin tiyatrolar arasında bizimde olmamız hem ilçemizin reklamı hem de ülkemizin sanata olan önemi bir kez daha öne çıktığını görmekteyiz.

 

Denizli’ye gidecek olan ekibimiz de oyuncu olarak Mustafa Karadeniz, Abdülkerim Aydemir, Ogün Sanioğlu, yönetmenimiz Coşkun Çetinalp, Ses ve Efekte Hüseyin Bıyıklı, Müzik Arif Deryal, Işıkta Hamza Alp ve ekip Amiri olarak  Sevdal Toprak görev alacaklardır.




Bu haber 3056 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI