Reklam
Bugun...
Reklam
Advert


Şampiyon Belediyespor
Ünye Belediyespor tarafından düzenlenen Kurumlar Arası Ayhan Cındık Halı Saha Turnuvası sona erdi.

Şampiyon Belediyespor



Ünye Belediyespor tarafından düzenlenen Kurumlar Arası Ayhan Cındık Halı Saha Turnuvası sona erdi.

15 takımın katıldığı turnuva pazartesi günü oynanan maçlarla sona erdi.

Turnuvada Toplum Sağlığı-Ünye İlçe Mili Eğitim takımları arasında oynanan 3.’lük maçını kazanan İlçe Milli Eğitim takımı olurken; kupa töreninde kupayı Ünye Emniyet Müdürü Ömer Akar verdi.

Turnuvada final karşılaşması Ünye Emniyet ile Ünye Belediyespor arasında oynandı. Normal süresi 2-2 biten maçta seri penaltı atışlarına geçildi ve seri penaltılar turnuvanın şampiyonunu belirledi. Seri penaltı atışları sonucunda rakibine 5-4 üstünlük sağlayan Ünye Belediyespor turnuvanın şampiyonu olan taraf oldu. Ünye İlçe Emniyet ise turnuvanın 2.’lik kupasını kazanan taraf oldu.

Turnuvanın final mücadelesi sonrası yapılan kupa töreninde ikinci olan Ünye Emniyet’e kupası Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar verirken, turnuvanın şampiyonu Ünye Belediyespor ise kupasını Ünye Kaymakamı Mustafa Demir’den aldı.

Kupa ve ödül töreninde turnuvanın en centilmen takımı seçilen Ünye Sağlık takımı da centilmenlik kupasını kaldıran takım oldu. Turnuvaya hizmeti geçen başta turnuva komitesi üyeleri, hakemlere plaket verildi.

Spor Aksiyon adına  Muhammet Kışla plaketini  İl Gençlik ve Spor Müdürümüz Ömer Yılmaz’ın elinden aldı. Ayrıca turnuvaya adı verilen merhum spor yazarı Ayhan Cındık’ın kızı Merve Cındık’a da plaket verildi.

Turnuva ödül töreni son ermesinin ardından toplu hatıra fotoğrafları çekildi.

 




Bu haber 3550 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI