Reklam
Bugun...
Reklam
Advert


AYHAN CINDIK UNUTULMADI..!
10 Mayıs 2011 tarihinde geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden bir dönem Ünyespor’da da futbol oynayan Spor Yazarı Ayhan Cındık, Ünye’de bir grup gazeteci tarafından ölümünün 4. yılında mezarı başında anıldı.

AYHAN CINDIK UNUTULMADI..!



10 Mayıs 2011 tarihinde geçirdiği kalp krizi sonucu vefat eden bir dönem Ünyespor’da da futbol oynayan Spor Yazarı Ayhan Cındık, Ünye’de bir grup gazeteci tarafından ölümünün 4. yılında mezarı başında anıldı.

07 Aralık 1954 yılında Ünye’de doğan Ayhan Cındık, 11 yıl süreyle Ünye Gücü, Ünyespor gibi amatör kulüplerde top koşturdu. Aktif spor hayatının ardından spor yazarlığına başlayan Ayhan Cındık, televizyonda da spor yorumculuğu yaptı. Evli ve bir çocuk babası Ayhan Cındık 10 Mayıs 2011 tarihinde geçirdiği kalp krizi sonucu kaldırıldığı hastanede hayatını kaybetti.

Spor kamuoyunun yakından tanıdığı ve sevdiği Ayhan Cındık’ı, ölümünün 4. yılında gazeteciler Mücahit Gürel, Ahmet Yenin, Hamza Alp, Selim Gürel, Süleyman Demirel, Muhammet Kışla, Kuddusi Kenanoğlu, Ünyespor Sportif Direktörü İbrahim Yıldırım ile Ünyespor Eski Müdür Yardımcısı Yusuf Ürütürk tarafından mezarı başında ziyaret ederek çiçek bıraktılar.

“Anılmak, hatırlanmak ve yad edilmek çok güzel ve çok anlamlı. Ancak, bugün vefatının 4. yılında mezarı başında andığımız rahmetli Ayhan Cındık gibi hayatımızda bizleri anmaları için anılacak özel ve önemli hizmetlere imza koymak çok daha önemli” diyen gazeteci Ahmet Yenin, “Gazeteciliğe spor yazarlığı ile büyük emeği geçmiş ve 2011 yılı Mayıs ayının 10’nunda ebediyete uğurladığımız değerli spor adamı ve spor yazarı Ayhan Cındık’ın vefatının 4. yılında kabri başındayız. Allah mekanını cennet eylesin. Örnek bir baba, örnek bir futbolcu ve örnek bir yazardı. Başta ailesi ve yakınları olmak üzere sevenlerine sabır diliyoruz. Spor ve basın camiasının bir kez daha başı sağ olsun” dedi.




Bu haber 1244 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI