Reklam
Bugun...
Reklam
Advert


İlk Kez Paşabahçe Konağında Ağırladılar
Ünye Ticaret Odası ilk kez mülkiyeti kendisine ait olan Paşabahçe Konağında düzenlenen kahvaltı programına ev sahipliği yaptı.

İlk Kez Paşabahçe Konağında Ağırladılar



Ünye Ticaret Odası ilk kez mülkiyeti kendisine ait olan Paşabahçe Konağında düzenlenen kahvaltı programına ev sahipliği yaptı.

Ünye Ticaret Odasının başlatmış olduğu “Sizleri Dinliyoruz” adıyla düzenledikleri, üyelerinin sorunlarına ve önerilerine ver verdikleri uygulama nedeniyle belli aralıklarda belli meslek gruplarını bünyesinde ağırlamaya devam ediyor.

Paşabahçe Konağının işletmeye verildiği butik otelde yapılan kahvaltı programına bu kez 7. ve 11. meslek grupları davet edildi.

Akaryakıt istasyon sahiplerinin ve kömür satış firmaları işletmecilerinden oluşan 7. grup ve seyahat acentelerinin oluşturduğu 11. grubun katıldığı programda söz alan Ticaret Odası Başkanı Durmuş Zor, bu ayın sonuna kadar üç kahvaltı programı daha düzenleyeceklerini, ramazan ayının gelmesiyle birlikte de bir iftar vereceklerini ve böylece bir yıllık programı bitirmiş olacaklarını belirtti.

Basın aracılığıyla var olan sıkıntı ya da isteklerin kamuoyuyla paylaşmak istediklerini söyleyerek, grupta yer alan üyelerinin istek ve şikayetlerini dinledi.

Tüm taleplere cevap vermeye çalışacaklarını belirten Zor, yapılabilecekler noktasında her çözümü sunacaklarını, kendilerini aşan bir durumda ilgili kurumlardan destek isteyeceklerini söyledi.

Zor, Ordu’nun büyükşehir olmasının ardından yapılacak olan okul ihalesinin nerede olacağı sorusuna; Ünye2de yapılabileceğini ama yine de bu konuyu araştırarak kamuoyunu ve üyeleri bilgilendireceklerini söyledi.

 




Bu haber 1437 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI