Reklam
Bugun...
Reklam
Advert


Sahilköy Muhtarı Mehmet Şensoy: “Büyükşehir Köyleri Yok Etti.”
Geleneksel hale gelen Sahilköy pikniğinde muhtar Mehmet Şensoy, Büyükşehir yasasının kendilerine yaşattığı sıkıntıyı ortaya koydu.

Sahilköy Muhtarı Mehmet Şensoy: “Büyükşehir Köyleri Yok Etti.”



Sahilköylüler geleneksel hale gelen piknikte bir araya geldi.

Civar köylerden de katılımın sağlandığı piknik geçtiğimiz Pazar Günü saat 10:00’da başlayıp akşam saatlerine kadar sürdü.

Sahilköy Muhtarı Mehmet Şensoy piknikle ilgili “Çoğunuzun bildiği gibi düzenlememiş olduğumuz piknikler hep bir krizin üstüne denk geldi. Geçen yıl ilkini düzenlemiş olduğumuz piknikte Orman İşletme Müdürlüğü’ye yaşadığımız kriz söz konusuydu. Şimdi ise Büyükşehir’in yaratmış olduğu tahribat söz konusu. Bunlara rağmen her ne vesileyle olursa olsun bir araya gelmenin, birlikte ortaklaşa bir şeyler yapmanın hazzını yaşıyoruz. İşte bizim gücümüz birliğimizde, dayanışmamızda ve birlikte hareket etmemizde. Bütün güzellikleri birlikte yaşayacağımız gibi güçlüklerin üstesinden de birlikte hareket ederek geleceğiz.”  dedi.

Büyükşehir yasasını eleştiren ve köylerinin haklarının elinden alındığını vurgulayan Muhtar Mehmet Şensoy konuyla ilgili şunları söyledi:

“Büyükşehir yasası köyleri yok etti. Bunun dezavantajı olarak da elimizde olan tüm mal varlıklarımız artık belediyenin tasarrufuna geçmiş bulunmakta. Haklarımız elimizden alınmış durumda.

Büyükşehir Belediyesi, Çınarsuyu Sahilköy Mesire Alanı’nda beleşe konmuştur; fakat bu hak bu değer bizim meşru haklarımızdır. Biz bunun için mücadele edip belediyeyi adım atmaya zorlayacağız.  Bu güne kadar yaptığımız girişimlerden her hangi bir sonuç alamadık. Ama bu alamayacağımız anlamına gelmiyor biz girişimlerimizi sürdüreceğiz.”




Bu haber 2787 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI