Reklam
Bugun...
Reklam
Advert


Malmüdürü Leyla İnan "Yakalanan Düşünsün”
Ünye malmüdürü Leyla İnan’ın adına kayıtlı 52 ER 778 Plakalı Dacıa Sandero Stepway marka 2012 model Füme renkli aracı kimliği bilinmeyen kişiler tarafından zarara uğratıldı.

Malmüdürü Leyla İnan



Yeğen Muhammet Topçu (27) tarafından emanet alınan Ünye malmüdürü Leyla İnan’ın adına kayıtlı 52 ER 778 Plakalı Dacıa Sandero Stepway marka 2012 model Füme renkli aracı, Tepeköy Köyü Kepsil mahallesinde 17 Mayıs 2014 Cumartesi gece düğün sahibi Eyüp Karakullukçu’nun evine 50 metre mesafede park edildiği yerde 21.00-00.30 saatleri arasında henüz kimliği belirlenemeyen kişi ya da kişilerce aracın tavanı, sağ kapıları ve arka bagaj kapağı sert metal bir cisimle oldukça derin biçimde çizilerek zarar verildi.

Edinilen bilgiye göre,Malmüdürü Leyla İnan’ın kız kardeşinin oğlu Muhammet Topçu yanında bulunan eşi Zeynep ve annesi Necla Topçu ile birlikte eşinin yakın akrabası Eyüp Karakullukçu’nun kızının düğün töreni için saat 21.00 sularında Ünye ye bağlı merkez Tepeköy Köyü Kepsil mahallesine gitti.

Düğün evine 50metre mesafede araçlarını düğün sahibi Eyüp Karakullukçu’nun aracının arkasına park ederek ailece gittikleri törene katıldılar.Tören sonunda akrabalarıyla vedalaşarak Ünye ye dönmek üzere aracın yanına geldiklerinde aracın her tarafının sert bir metal cisimle derin bir şekilde çizilerek tahrip edildiğini görünce durumu düğün sahibi Eyüp Karakullukçu’ya bildirdiklerinde, düğün sahibi Eyüp Karakullukçu; aracın yakınında A.Ş’yi bazı tanıdıklarıyla birlikte sohbet ederken gördüğünü söyledi. Köyden ayrılarak derhal Ünye ilçe emniyet Müdürlüğüne gittiğini söyleyen Muhammet Topçu “Polisin gördüğü aracın olay mahallinin köy olması nedeniyle benim Ünye ilçe Jandarma karakol komutanlığına suç duyurusunda bulunmam gerektiğini söyledi. Doğruca gittiğimiz Ünye ilçe Jandarma karakol komutanlılığındaki nöbetçi jandarma yetkilileri tarafından şikâyetimiz alındı.

Aracımızın sert bir metal cisimle çizilen bölümlerinin cep telefonuyla resmi çekildi. Şikayetçi olduğumuzu söylediğimizde, şüphelendiğiniz kişi ya da kişiler var mı sorusuna evet düğün sahibi Eyüp Karakullukçu’nun aracımızın yakınında gördüğünü söylediği şahısla kısa süre evvel aramızda ağız dalaşı yaşamıştık diye cevap verdim ” dedi.

Aracının ful kaskolu ve araç kamera sistemiyle korunduğunu söyleyen Ünye Malmüdürü Leyla İnan” ben düşüneceğime helal para ile aldığım aracıma öyle ya da böyle bir şekilde zarar veren düşünsün. Benim bu konuda zerre kadar endişem yok. Araca zarar veren kamera görüntülerinden sonra kimsenin kendisine gel buraya demeden kişi kendi ayaklarıyla ben ettim siz etmeyin diye ortaya çıkarak eyvah ne yaptık diyecek ama faydası olmayacak ”dedi.

Ünye ilçe Jandarma karakol komutanlığınca başlatılan olayla ilgili soruşturmanın sürdürüldüğü bildirildi.




Bu haber 2761 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI