Reklam
Bugun...
Reklam
Advert
SİYASALLAŞTIK


Arslan GÜDEK Mesela...
unyevizyongazetesi@gmail.com
 
 

Engellilerin haklarını, sosyal hayata katılımlarını ve eşit bir vatandaş olarak hak ettiği ne var ise bunların önündeki engelleri aşmak için yıllarca mücadele etmiş, bu uğurda çok şey kaybetmiş ama birçok şey de kazanmış ve bu gibi derneklerde yıllarca başkanlık yapmış biriyim. Siyasiler ile diyaloglarımız elbette olmuştur ve olmalıdır. Fakat bu diyalog hiçbir zaman dostluk ve hoşgörü çerçevesinin dışına çıkmamıştır. Bizleri kendi aralarına katmak isteyen siyasiler elbette olmuştur. Bu gibi durumlarda gereken nezaketi elimizden bırakmadan uygun cevaplar vermişizdir. Siyasete girmedik ve hiçbir siyasinin de oyuncağı olmadık. Ünye de mevcut bulunan engelli dernekleri maalesef siyasetin ucundan, bucağından, kenarından ve köşesinden derken iyice siyaset ile iç içe olmuşlardır. Artık bir partinin şubesi haline gelmişlerdir. Eksik olan tek şey, Parti bayrak ve flamalarıdır. Onları da takıp tam olsunlar. Ve dua etsinler mensubu gibi oldukları partinin hep kazanması için. Şimdilik sadece bu kadarını yazıyorum, devamını ise atılacak adımlar belirleyecek..

HEDEF ŞAŞIRTMA

Önce AKP mitinglerinde ortaya çıktı Bozkurt işareti yapan kansızlar. Şimdi de 20 yaşındaki bir kızımızı sapıkça ve canavarca katledenlerden biri yaptı bozkurt işaretini. Neler oluyor diyesi geliyor insanın. Ya birileri Ülkücüleri karalamaya ve yanlış lanse etmeye çalışıyor, ya da Ülkücülük ite - kopuğa ağır geliyor. Hiç bir Ülkücü Böyle bir vahşeti yapamaz ve yapanı da tarihten siler. Öyle o kadar ucuz değil bu işler. Hiç kimse Türk Milletinin gözbebeği bu camiayı karalamaya kalkmasın.  

SAPIKLIĞIN VE VAHŞETİN İDEOLOJİSİ OLMAZ…

SAADET ZİNCİRİ
Zincirin en tepesinde TİTAN, sırası ile Aile efradı, Akrabalar, Bakanlar ve çocukları, Millet Vekilleri, Danışmanlar, Bürokratlar, Holdingler, Şirketler, Cemaatler, İl başkanları, ilçe başkanları, partililer ve %50. Ülkenin bütün imkanlarını bu liste sömürüyor adeta. Bunlar doyarsa sıra bize gelecek. Peki bunlar doyar mı, bence doymaz, çünkü çok aç gözlüler. Bize sıra gelmez ağalar. Yine cıbır, yine fakiriz.

DÜŞMANIMIZ SEVGİ
14 Şubat Sevgililer gününü hazmedemeyip cehennem de yanacaksınız diyen zihniyet, 20 yaşında tecavüz edilip yakılarak öldürülen genç kıza yapılanları, Çocuklarını doğurduğu eski eşleri tarafından öldürülen kadınlara yapılanları, Dindarlık kisvesi altında küçücük çocukları cinsel obje gösterenleri ve 7 yaşındaki çocuklarla evlenilebilir diyenleri, Soyulup soğana çevrilen koskoca ülkeye yapılanları nasıl hazmediyorsunuz. Bırakın insanlar sevgili olsunlar ve 14 Şubatları kutlasınlar. Tek derdimiz sevgi olsun.. 

KEŞKE YAHUDİ AŞIKLARI
Bilkent üniversitesi, 2. Dünya savaşında holosokta katledilen Yahudileri anmak için Anma Gecesi düzenliyor. Ve mumlar yakılıp Yahudi katliamını anıyorlar. Bizim Meclis Başkanımız da yanın da bir Bakan ile oraya katılıyor Çapsızlar sizi, gidin de doğu Anadolu’da Ermeniler tarafından katledilen Türkler için program düzenleyin.. Halen katledilmekte olan Uygur Türkleri, Irak Türkmenleri ve İstanbul’un, Ankara’nın ve diğer şehirlerde katledilen kadınlar, kızlar, çocuklar için bir şeyler yapın. Saygı ve Sevgilerimle...



Bu yazı 4851 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

YAZARIN DİĞER YAZILARI

HABER ARA
SON YORUMLANAN HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
VİDEO GALERİ
FOTO GALERİ
GÜNDEMDEN BAŞLIKLAR
YUKARI