Reklam
Bugun...
Reklam
Advert


Atatürk Mahallesi Doğalgaz’la Birlikte Dolmuş’a da Kavuşacak
“Yakın zaman dilimi içerisinde doğal gaz çalışmasıyla beraber paralel bir şekilde TOKİ den başlamak suretiyle bütün yol ihtiyacını sahile iniş mecburiyetini ortadan kaldırmak suretiyle sağlamış olacağız

Atatürk Mahallesi  Doğalgaz’la Birlikte Dolmuş’a da Kavuşacak

“Yakın zaman dilimi içerisinde doğal gaz çalışmasıyla beraber paralel bir şekilde TOKİ den başlamak suretiyle bütün yol ihtiyacını sahile iniş mecburiyetini ortadan kaldırmak suretiyle sağlamış olacağız.”diyen Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar,  yapılacak olan yolun Büyükşehrin ulaşım ağı içerisi alındığını, yakın zamanda vatandaşların kullanımına açacaklarını belirtti. 
Çamyar;
“Atatürk Mahallesi Şehit Fatih Çoşkan sokakta yapımı tamamlanan, Atatürk Mahallesi Anafarta Sokakta yapımına başlanan ve çalışmaları devam eden yol yapım çalışması, Gölevi Mahallesi Güvenevler Caddesi ve Gölevi Mahallesi park, fitnıs aletleri, yürüyüş alanı, çocuk oyun alanı gibi sosyal amaçla yapılacak çalışmaları yerinde inceleyerek değerlendirmelerde bulundu. 
Başkan Çamyar ayrıca; yapılacak çalışmalarla ilgi vatandaşların talep ve önerini de aldı.

“Sahile İniş Mecburiyetini Ortadan Kaldıracağız”
Ardından fen lisesi yanında yapımı tamamlanan çocuk parkını gezen Başkan Çamyar ‘’göreve geldiğimiz günden bu zamana kadar, 6 tane çocuk parkını hizmete açtık. Hemen önünden sahil yoluna paralel dolmuş hattı olarak planlanan yol geçiyor.
 Büyük şehir ulaşım daire başkanlığımızla görüşmede, bu yol Büyükşehrin ulaşım ağı içerisi alınmış vaziyette şuanda. İnşallah yakın zaman dilimi içerisinde doğal gaz çalışmasıyla beraber paralel bir şekilde TOKİ den başlamak suretiyle bütün yol ihtiyacını sahile iniş mecburiyetini ortadan kaldırmak suretiyle sağlamış olacağız. Büyükşehir Belediye başkanlığımızda planlamasını yakın zaman dilimi içerisinde gerçekleştirilip, buradaki hemşehrilerimiz in kullanımına açmış olacağız. 

“Problemleri Yerinde Tespit Edip Yerinde Çözüm Üretiyoruz”
Çocuklarımız bizim geleceğimiz. Onların oyun dünyası içerisinde olmasını toprakla haşır neşir olmasını toprağa dokunmalarını ve birlikte oynamanın bir şeyleri paylaşmanın bu ülkenin geleceği açısından faydalı nesillerin yetiştireceğini biliyoruz. Onun için onlara değer veriyoruz. Her mahallemizde bununla ilgili çocuk parkı kurmak ve her mahallemizde semt sahaları kurmakla ilgilide boş alanların yerini hızla tespit ediyoruz. İnşallah gençlerimize yönelikte özellikle onların basket ve futbol sahaları ihtiyaçlarını giderme noktasında da alt yapı çalışmalarımızın teknik anlamda çalışmaya devam ediyoruz. Alanları tespit ettiğimiz de gençlerimize hizmetler üretmeye devam edeceğiz. Ünye belediyesi gördüğünüz gibi sahada Ünye belediyesinin her bir birimi halkla ilişkiler kendi görev alanını fen işleri kendi görev alanını zabıta birimimiz kendi görev alanını park bahçe kendi görev alanını ve sayamadığımız diğer birimlerimiz hızlıca görevlerini yapma noktasında gayret sarf ediyorlar. Belediyemiz elinden geldiği ölçüde halkla iç içe olmaya onların dertlerini dinlemeye problemleri yerinde tespit edip yerinde çözüm üretmeye gayret sarf ediyor. Hizmetlerimiz bundan sonra da devam edecek’ ’diyerek sözlerine son verdi.
Programa ,Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar ve Belediye Başkan Yardımcısı Murat Ocak, Belediye Meclis Üyeleri, Ak Parti İlçe Başkanı adem Çalık ve parti yönetimi katıldı.

 




Bu haber 1793 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI