Reklam
Bugun...
Reklam
Advert


YENİ TÜRKİYE’Yİ KURMA AŞAMASINDAYIZ
Başbakan yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, ilk kez 10 Ağustos’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin Yeni Türkiye’nin kurulması aşamasında bir başlangıç olduğunu vurguladı.

YENİ TÜRKİYE’Yİ KURMA AŞAMASINDAYIZ



Başbakan yardımcısı Prof. Dr. Numan Kurtulmuş, ilk kez 10 Ağustos’ta yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinin Yeni Türkiye’nin kurulması aşamasında bir başlangıç olduğunu vurguladı.

Başbakan Yardımcısı Numan Kurtulmuş, 30 Mart yerel seçiminin ardından ilk kez Ünye’ye geldi.

Samsun başta olmak üzere bir takım ilçeleri ziyaret eden Kurtulmuş, Cumartesi akşamı Atatürk Parkı Restoran’da partililerle bir araya geldi.

Parti teşkilatının organize ettiği akşam yemeğine parti partililer ve üyeler katıldı.

Beraberinde bir heyetle Bosna gezisine çıkan Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’ın yerine vekalet eden Belediye Başkan Yardımcısı Erhan Eren, “Aldığımız oyun gururunu yaşarken, alamadıklarımızın da üzüntüsünü yaşıyoruz.”diyerek, 30 Mart mahalli seçiminin sonucunda aldıkları %57,8’lik oyu göstererek, bu başarının karşılığında halkın kendilerine olan güvenlerini boşa çıkarmayacaklarını, toplumun her kesimini kucaklayan, 120 binin Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’ın hizmet konusunda elinden gelene yapacağına inandığını belirtti.

Yaklaşık 10 gün önce Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’ı ziyaret ettiğini söyleyen Ordu Milletvekili Fatih Han Ünal, Başkan Ahmet Çamyar’a her türlü desteği vereceklerini söyledi.

“Arı gibi çalışıyoruz. Ordu’da bir klasman oldu. Büyükşehir olduk. Bundan sonra büyükşehir olmanın nimetlerinden faydalanacağız.

İlk kez çevre bayındırlık komisyonu Ordu’da toplanacak. Büyükşehir olunca şehir imarı konusunda çalışmalar olacak. Malûm, İlçelerimiz ve belde belediyelerimiz yeni sisteme uymaya çalışıyor.

 

“ At iziyle it izi birbirine karışmıştı”

Geçen seçimde Başbakan’ın iftiraya uğradığını kasteden Kurtulmuş, “At iziyle it izi birbirine karışmıştı” diyerek seçimde yapılan iddiaların Türkiye’nin ve partilerinin önünü kapatmaya çalışanlar tarafından yapıldığına dikkat çekti.

Başbakan yardımcısı Numan Kurtulmuş, “Bu ziyaretimle, 30 Mart’ta Ordu olarak 20’de 20 yaparak bize bu mutlu sonu veren herkese teşekkür etme fırsatı buldum.”diyerek, Ünye’de seçimleri kazandıran hemşerilerine ve parti teşkilatına teşekkür konuşması yaptı.

Kurtulmuş konuşmasından kısa başlıklar şöyle;

“ Çok zor bir seçim geçirdik. At iziyle it izi birbirine karışmıştı.

Başbakanımıza yönelik hangi iftira ve hangi konuların ortaya çıkacağı belli değildi. Çok ittifaklar yapıldı. Türkiye’nin önünü kesmeye çalışanlar oldu. Türkiye’nin büyümesine ve daha da ileriye gitmesine karşı çıkanlar oldu. Bu ittifaklara rağmen Türkiye önünü açtı. Onlara en güzel cevabı halk verdi.

 

“Yeni Türkiye’yi kurma aşamasındayız”

Bizim, yeni Türkiye’yi kurma sorumluluğumuz var. Şimdi Yeni Türkiye’yi kurma aşamasındayız. Yeni kuracağımız Türkiye’de milletten başkasının sözü geçmeyecek.

10 Ağustos’ta ikinci bir seçime gerek kalmadan Türkiye seçimini yapacak. Yeni Türkiye’nin temellerini ilk kez halk tarafından yapılacak olan Cumhurbaşkanlığı seçimleriyle atacağız. Önceden yapılan Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde halkın iradesi yok sayılıyordu. Halk Cumhurbaşkanını kendisi seçemiyordu. Her Cumhurbaşkanlığı seçimlerinde bir takım karanlık ittifaklarla seçimler engellenmiştir.

 

“Ak Partinin hiçbir zaman rakibi olmadı.”

İlk kez bir cumhurbaşkanlığı seçiminde, sokaktaki vatandaşımızdan tutun, en ücra yerlerdeki vatandaşlarımız ve kahvelerde oturan halkımıza kadar herkesin belirleyeceği bir seçim olacaktır. Milletin camisiyle, mescidiyle, kültürüyle ilgisi olmayan hiç kimse Cumhurbaşkanı olmayacaktır..!

10 Ağustos’ta millet kendi helal oylarıyla kendi Cumhurbaşkanını seçecektir.

Ak partinin hiçbir zaman rakibi olmadı. Buna rağmen hiçbir zaman şımarmadı.

Kurtulmuş ayrıca, Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar’ın da; Ruhu olan, abâd olmuş bir Ünye ortaya çıkacağını bildiklerini söyledi. HABER/ MERAL KORKMAZ

 

 




Bu haber 1275 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI