Reklam
Bugun...
Reklam
Advert


Bodancı; “Oy Alanların Foyası Ortaya Çıktı”
Geçtiğimiz hafta yurt genelini etkisi altına alan kar yağışının iki gün boyunca Ordu ve Ünye’de de etkili olması üzerine, büyükşehir tarafından temizlenmeyen sahil yolunun buz pistine döndüğünü söyleyen Ünye Cumhuriyet Halk Partisi Başkanı İbrahim Orhan Bodancı, “ Büyük Şehir Büyük İlçe” sloganı ile Ünyeli’den oy alanların foyası ortaya çıkmış bulunuyor.” Dedi.

Bodancı; “Oy Alanların  Foyası Ortaya Çıktı”

Kış aylarında, kar yağdığında, karayolları tarafından temizlenen sahil yolumuz bu yıl  Büyükşehir Belediyesi farkını yaşıyor. Büyükşehir Belediyemiz çalışıyor, Ünye”de Sahil yolumuzu buz pisti yaptı. 
Büyükşehir  farkını yaşayarak öğrenen Ünye Halkı büyük bir tepki içinde. Halkımız kendi arasında  konu hakkındaki görüşlerini fıkra gibi dalgaya alarak, 
“Büyükşehir Belediyemiz Yollarımızı buz pisti yaptı” şeklinde konuşuyor. Ayrıca bir çok ilçede, belde ve köyümüzde elektrik yok, köy yolları kapalı, halkı kandırarak alanlar beceriksizliklerini bir defa daha sergilediler.
 Büyük tantanalar ile  Ünyelileri kandırarak “ Büyük Şehir Büyük İlçe” sloganı ile  Ünyeli’den oy alanların foyası ortaya çıkmış bulunuyor. 
“Bizler Cumhuriyet Halk Partisi olarak  Büyükşehir projesinin Ünye’mize büyük zararı olacaktır.”dediğimizde;  “Hizmetler daha düzgün ve koordineli verilecek, Devlet bütçesinden 
aldığımız yatırımlar iki katına çıkacak. Siz buna niçin karşı çıkıyorsunuz?” diyorlardı.  Biz de 
Ordu İl coğrafyasında Büyükşehir Projesi  uygulanacaksa bunun önce  alt yapısı hazırlanmalı 
diyorduk.  Ne yazık ki haklı çıktık. Keşke haksız çıksaydık da, bu millet mağdur olmasa idi. Bu 
yaşananları biz önceden gördük ve uyarılarımızı yaptık.  
 Hiç değilse, İlçeleri mağdur etmeyecek bir  organizasyon yaparak  hizmetleri aksatmayın. Allah muhafaza(!) daha büyük bir doğal afet başımıza gelse,  bu halka kim sahip  çıkacak çok merak ediyoruz.” şeklinde konuştu.

 




Bu haber 1815 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI