Reklam
Bugun...
Reklam
Advert


CHP’nin Tüm A. Adayları Pazar Günü Cumhuriyet Meydanı’nda …
Basına bir açıklama yapan Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Orhan bodancı, 22 Mart Pazar Günü Cumhuriyet Halk Partiden Aday adayı olan tüm adayların Ünye Cumhuriyet Meydanında toplanarak, kortej yürüyüşü oluşturacaklarını söyledi.

CHP’nin Tüm  A. Adayları Pazar Günü Cumhuriyet Meydanı’nda …

Basına bir açıklama yapan Cumhuriyet Halk Partisi İlçe Başkanı Orhan bodancı, 22 Mart Pazar Günü Cumhuriyet Halk Partiden Aday  adayı olan tüm adayların Ünye Cumhuriyet Meydanında toplanarak, kortej yürüyüşü oluşturacaklarını söyledi.

22 Mart Pazar günü gerçekleşecek olan Aday Adaylarının yürüyüş sonunda Ünye Belediye sinemasında yapılacak törende tanıtılacağını söyleyen Bodancı, aynı zamanda 29 Mart’ta Ünye’de ve Ordu’nun tüm ilçelerinde yapılacak olan ön seçimlere ilişkin açıklamalarda bulundu.

Başkan Bodancı konuşmasına şöyle devam etti.

“Biliyorsunuz Türkiye’nin gündemi çok yoğun. Bizim partimizin gündemi de çok yoğun.  Genel başkanımız Sayın Kemal Kılıçdaroğlu’nun aldığı karar doğrultusunda 29 Mart tarihinde Ünye ve bütün ilçelerde, Ordu’da sandık kurularak ön seçime gidiyoruz.”

“Seçim, Adnan Menderes Ticaret Meslek Lisesi Salonunda sabah saat 08.00’da başlayacak”

Cumhuriyet Halk Partisi’nin verdiği sözleri bir bir yerine getirdiğini belirten Bodancı, “Parti içinde demokrasiyi işletemeyen bir parti, Türkiye idaresini eline aldığında nasıl bir demokrasi işletecek şüphelerini artık bu ön seçimle ortadan kaldırmış olacağız. Bilindiği gibi demokrasinin en güzel örneğini veren genel başkanımız kendisi de demokratik yarışa girmekten hiç çekinmedi.  İzmir ikinci bölgede 57. Sırada aday adayı oldu. Kendisini teşkilatına emanet etti.  Buradan yola çıkarsak 29 Mart tarihinde Ünye’de bir ön seçimimiz olacak. İlçe seçim kuruluyla yaptığımız görüşmelerde Ünye Adnan Menderes Ticaret Meslek Lisesi Salonunda sabah saat 08.00’da başlayacak. Bütün Cumhuriyet Halk Partili üyelerimizi demokratik haklarını kullanmak üzere sandık başına davet ediyoruz. Milletvekillerini kendileri seçecekler.” Diyerek şu açıklamalarda bulundu:

 

“18 ADAY ADAYI TANITIM TÖRENİ”

“22 Mart Pazar günü saat 12.00’da 18 adayımızla Cumhuriyet Meydanı’nda Ordu’daki bütün Milletvekili aday adaylarımızın ve bütün ilçe başkanlarımızın katılımlarıyla toplanacağız. Orada kortej yürüyüşü oluşturacağız. Sonra Belediye Sineması’na gidip tüm aday adaylarının katılacağı geniş kapsamlı aday adayı tanıtım töreni hazırlayacağız. Aday adaylarımızı halkımıza tanıtacağız.”

 

“EMEKLİLERİN EN DÜŞÜK MAAŞI 1500 TL OLACAK”

“Emeklilerimiz bu ülkede hep yok sayıldılar. Ama Cumhuriyet Halk Partisi İktidarında artık emekliler var sayılacak. Bunun da göstergesi olarak en düşük tabanı 1500 TL bütün emeklilerimize aylık verilecek. Bunun yanında dini bayramlarında birer maaş ikramiye verilecek. Bütün emeklilerimizin refah seviyesini yükselteceğiz. Milli gelirden pay vereceğiz. İntibah yasayı en kısa zamanda çıkartılacak. Bunlarda emeklilerimizi rahatlatacak.”

 

“CHP İKTİDARINDA ÇİFTÇİLERE 2 LİRAYA MAZOT”

“Lüks yatlara ÖTV ve KDV Vergisi olmadan mazot veriliyor. Çiftçilerimize ve üreticilerimize maalesef yüksek fiyatlarda mazot veriliyor. Biz ÖTV ve KDV vergilerini almadan Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında en çok 2 liraya üreten çiftçilerimize mazot ve diğer tarım girdisi yardımlarında bulunacağız.”

 

“FINDIĞIN FİYATINI BİZ BELİRLEYECEĞİZ”

CHP iktidarında fındığın fiyatını biz belirleyeceğiz. Fındık üreticisi fındığını kaç liradan satacağını o sezon kesinlikle bilecek. Lisanslı depoculuk şuan ki hükümetin yaptığı gibi özel sektöre verilerek yapılmayacak, devlet eliyle yapılacak. Vatandaşımız lisanslı depolarında çok daha iklim şartları uygun ortamlarda fındığını bekletecek. Böylelikle fındığı çok daha değerli hale gelecek.”

 

“ARTIK TEPEDEN DEĞİL YERİNDEN YÖNETİM YAPILACAKTIR”

“CHP iktidarlığında genel başkanımızın sözüdür, iktidara geldiğimiz gün itibari ile bütün şehirleri Büyükşehir’e dönüştüreceğiz. Bütün muhtarlık, belde ve belediye başkanlıklarını tekrar oluşturarak eski güçlü hallerine getireceğiz. Buda bizim Ordululara sözümüzdür, taahhüdümüzdür. Hiç kimse karamsarlığa kapılmasın. 2015 7 Haziran seçimlerinden sonra Cumhuriyet Halk Partisi iktidarında bütün belde ve belediye başkanlıkları yeniden açılacaktır. Artık tepeden değil yerinden yönetim yapılacaktır.”

 

“KADINLARA MAAŞ BAĞLANACAK”

“Bütün kadınlarımıza asgari ücret düzeyinde hatta biraz daha üzerinde maaş bağlanacak. Ev hanımlarımız aldıkları maaşları banka kartı ile bir emekli, memur gibi çekebilecekler. Sosyal yardımlar 2 katına çıkarak artarak devam edecektir. Bu genel başkanımızın taahhüttü ve sözüdür.” Şeklinde konuştu.




Bu haber 1576 defa okunmuştur.

Reklam

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI