Reklam
Bugun...
Reklam
Advert


DUMAN,AKKUŞ’TAN İLK ADAY
Adalet ve Kalkınma Partisi 5.Olağan Kongre sürecinin başlamasının ardından İlçe Başkanlıkları için adaylıklar açıklanmaya başladı.

DUMAN,AKKUŞ’TAN İLK ADAY

Adalet ve Kalkınma Partisi 5.Olağan Kongre sürecinin başlamasının ardından İlçe Başkanlıkları için adaylıklar açıklanmaya başladı.

Ak Parti Akkuş İlçe Başkan adaylığı için iş adamı Mehmet Duman; “Akkuşlu hemşerilerimizin teveccühü ile Ak Parti Akkuş İlçe Başkanlığına adayım.”  diyerek adaylığını açıkladı.

Akkuş İlçe Başkan adaylığını açıklayan Mehmet Duman yaptığı açıklamasında; “Değerli hemşerilerim 12 yıldır ülkemizin hizmetinde olan Adalet ve Kalkınma Partisinde 5.Olağan kongre startı verilmiştir. Ordu ilimiz ve ilçelerimizde de Kasım ve Aralık ayı içerisinde de kongreler yapılacaktır.

AK Partimizin kuruluşundan bugüne kadar değişik kademelerinde hizmet etme imkanı bulduğumuz Akkuş ilçemizde 5.Olağan ilçe kongresinde Akkuşlu hemşerimizin şahsıma  teveccühü oluşmuştur. Eğer partimizin İl Genel Merkezi, Milletvekillerimiz ve Büyükşehir Belediye Başkanımız uygun gördüğü taktirde Akkuşlu hemşerilerimize geçmişte İlçe yönetiminde ve İl Genel Meclisinde yaptığımız hizmetlerin daha fazlasını yapma heyecanı vardır.  Ben şimdiden 5.Olağan kongremizin Akkuşumuza Ordu İlimize ve ülkemize hayırlı olmasını diliyorum.” dedi.

Duman sözlerine; “ 12 yıldır Akkuşlu hemşerilerimize İlçe Başkanımız, Belediye Başkanımız ve Milletvekillerimizle ortak hareket ederek hizmet ettik. Yapılacak Olağan Kongrede delegelerin şahsımı destekleri sonrası  Başkan seçilirsem, Büyükşehir Belediye Başkanımız Enver Yılmaz, Akkuş Belediye Başkanımız İsa Demirci , Köy muhtarlarımız ve Akkuş halkıyla bir bütün olarak Akkuşumuza yol ,eğitim ve sağlık alanında hizmetlerimize devam edeceğiz . Akkuş ilçemizde bulunan Akkuş Devlet hastanesinin bugünkü konumu Akkuşlu hemşerilerimize yetersizdir. Göreve seçildiğimde Akkuş Devlet hastanesini ameliyat yapılabilecek konuma getireceğiz.” dedi.




Bu haber 3697 defa okunmuştur.

Reklam

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI