Reklam
Bugun...
Reklam
Advert


Geldiğimiz Günden Beri Maaş Ödemelerinde Bir Sıkıntı Yaşamadık
Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar, 6 aylık çalışmalarından dolayı kendisine teşekkür ziyaretine gelen Memur-Sen Ünye Şube Başkanı Davut Şişman’a, yönetime geldiği günden beri gelirin azalmasına rağmen maaş ödemelerinde sıkıntı çekmediklerine dair açıklama yaptı.

Geldiğimiz Günden Beri Maaş Ödemelerinde Bir Sıkıntı Yaşamadık

Ünye Belediye Başkanı Ahmet Çamyar,   6 aylık çalışmalarından dolayı kendisine teşekkür ziyaretine gelen  Memur-Sen Ünye Şube Başkanı Davut Şişman’a, yönetime geldiği günden beri gelirin azalmasına rağmen maaş ödemelerinde sıkıntı çekmediklerine dair açıklama yaptı. Ünye Belediyesi’nin gelirinin 4’te 1’e inmesi ile personel sayısında küçülmeye gittiklerini,  bazı bölümlerde sözleşme yenileyerek Büyükşehir aracılığı ile İŞ-KUR bünyesinde çalışacak eleman istihdam ettiklerini açıkladı.

Sendika temsilcilerinin Ünye Belediye Başkanı Çamyar’a 6 aylık çalışmaları için teşekkür ve tebrik ettiği ziyarette Çamyar; yaptıkları ve yapmayı planladıkları çalışmalarla ilgili bilgi verdi, fikir alış verişinde bulunuldu. Çamyar şöyle devam etti.

 “Göreve geldiğimizden bu yana büyükşehir olmamızla ağırlıklı olarak yapısal reformlarla uğraştık. Ünye’mizde aynı şekilde bunun içerisinde var olan ilçelerden bir tanesi. Önceki dönemdeki gelir kalemlerimizle bu dönemi karşılaştırdığımızda geliriz yaklaşık 4’ te 1 indi. Bu durumda Ünye Belediyemizin küçülmesi gerekiyor ki, bir adım ileriye atlayabilmek için atletik bir vücuda sahip olmak lazım. Onun için belediyemizde bazı birimlerde bazı bölümlerde sözleşme yenilememek suretiyle sayımızı aşağıya doğru çekmek durumundayız. Bu arkadaşlarımıza referans olmak suretiyle işkur’dan büyük bir bölümü Ünye Belediyemizin içerisinde, bir bölümü Büyükşehir vasıtasıyla eleman istihdam edecek. Bunların içerisinde yine arkadaşlarımıza referans olmak suretiyle oraya baş vuranlar İŞ- KUR bünyesi içerisinde,  hizmet etmeye devam edecekler ama maaşlarını İŞ-KUR dan almış olacaklar”

‘Elimizdekileri En İyi Şekilde Değerlendiriyoruz’

 Biz elimizdeki rakamları en uygun şekilde kullanma noktasında azami gayret sarf ediyoruz. Bu hizmetleri üretirken, başta yolumuz, çöpümüz, park bahçemiz, bunları yapabilmemiz için, elemana ihtiyacımız var. Onların maaş durumlarını en başta göz önünde bulundurmak durumundayız. Geldiğimiz günden itibaren Allaha şükür, maaş ödemesi durumunda bir sıkıntı yaşamadık.

 Bu küçülmeyi sağladığımız takdirde, önümüzdeki dönem içerisinde böyle bir sıkıntı inşallah yaşamamış olacağız. Hizmetlerimize devam edeceğiz. Bunların ötesinde biz ,çalışanlarımıza sosyal denge tazminatı olmak üzere o ödemelerimizi düzenli bir şekilde yapmaya devam ediyoruz. Banka promosyonları ile ilgili kurban bayramından önce arkadaşlarımızın her biri bankaları ihaleye tabi tutmak suretiyle Bin 200 TL arkadaşlarımızın hesaplarına girmiş oldu. Yine çalışanlarımızın tazminatlarımızla ilgili bütün ödemeler zamanında kendilerine yapılıyor. İnşallah vaat ettiğimiz projelerle ilgili Ankara’dan kentsel dönüşümle ilgili, yüksek kent plancısı ve mimar arkadaşların Ünye ziyareti gerçekleştirdiler. İnşallah Ünye ye vaat ettiğimiz projeleri sizlerle beraber yapma noktasında da gayretimiz sürecek.”




Bu haber 1413 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI