Reklam
Bugun...
Reklam
Advert


Ünye Belediye Başkanı Şube Müdürü Gibi Çalışıyor

Ünye Belediye Başkanı Şube Müdürü Gibi Çalışıyor

 

Ahmet Çamyar ve diğer 19 Belediye başkanının Enver Yılmaz’ın şube müdürü gibi çalıştıklarını ifade eden Milliyetçi Hareket Partisi Başkanı Cemal Enginyurt, belediyelerin sokaktan çöp toplamanın dışında bir şey yapmadıklarını söyledi. Gazetemize verdiği özel röportajda çok çarpıcı açıklamalarda bulunan Cemal Enginyurt, Enver Yılmaz hakkında da önemli açıklamalarda bulundu.  Cemal Enginyurt’un açıklamalarından satırbaşları şöyle;

 “İnsanlara iş sözü verdiniz, insanları umutlandırdınız”

Ordu’da 20’de 20 yapan AKP şu an da ilçelerine maaş ödeyemez halde,  işçi çıkararak, işçi kıyımı yapmakta, işçi çıkarmakta ve söz verdikleri insanlara hakaret etmektedirler. Enver Yılmaz Bey ve 19 ilçe de siyasi propaganda yapan başkanlar buna Ahmet Çamyar’da dahildir; Binlerce insanlara iş sözü verdiler.  Sizleri işe alacağız, çocuklarınızı işe alacağız dediler.

“7 ayda hangi hizmeti yaptınız?”

Şimdi ise Enver Yılmaz bir açıklama yapıyor; “Belediye iş bulma kapısı değil, hizmet kapısıdır .” diyor. Peki, Belediyeyi iş bulma kapısı olarak bu insanların umudu haline getirip,  20 bin kişiyi Ordu Büyükşehir Belediyesine iş başvurusunda bulunduysa bunun sorumlusu biz miyiz yoksa sen misin?

Sen bu insanları azdırdın şımarttın Enver Yılmaz..! Sen umutlandırdın onları. “Dönemin hizmet kapısı olacağız” dedin 7 ayda Ünye’ye ne yaptın?

7 ayda değişen tek şey, Enver Yılmaz’ın Ünye’de 100 bin lira (milyar)’ ya mâl ettiği ofisi. Aylık 10-15 bin lira ödediği ofisi var.  Ayrıca Ünye Belediye Başkanının üzerinde ikinci bir belediye başkanı var.

“Ordu’nun 19 Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın şube müdürü gibi çalışıyorlar”

Ünye Belediye Başkanı Ordu Belediye Başkanının şube müdürü gibi çalışıyor. Ordu’nun 19 Belediye Başkanı Enver Yılmaz’ın şube müdürü gibi çalışıyorlar. Çöp toplamanın dışında başka bir iş yapmıyorlar, hizmet isteyenlere “biz bakmıyoruz oraya Büyükşehir bakıyor diyorlar; Vidanjör isteyenlere biz ilgilenmiyoruz OSKİ ilgileniyor diyerek, insanları hizmetten mahrum bıraktılar.

Şu an 19 ilçe belediye başkanıyla bir araya gelsek emin olunsun ki, hepside bu işten madur olduklarını dile getirecekler.

Fatsa Belediye Başkanı  Belediye işçilerinin parasını bir yıl ödeyemeyeceğini açıkladı. Fatsa’nın çöp sorunu bitti mi?

“Karadeniz’in en büyük hastanesi adeta çürümeye terk edildi”

İdris Naim Şahin döneminde temeli atılan Ünye Devlet Hastanesinin 30 Mart seçimlerinden sonra İdris Naim Şahin’den intikam alırcasına yapılmadığına dikkat çeken Cemal Enginyurt, “Seçimden önce Enver Yılmaz denilen kişi, “kazandığımız takdirde ilk önce hastanenizi açacağım” demedi mi?Karadeniz’in en büyük hastanesi adeta çürümeye teslim edildi. İdris Naim Şahin’in yaptığı hastane diye adeta intikam alınırcasına hastaneye şu ana kadar tek çivi çakılmadı.

Fatsa’da  perişan…Fatsa’nın hastanesi yıkıldı, hastalar özel hastanelere yönlendirildi.”dedi.

“Organize Sanayi ile ilgili tek bir adım atılmadı”

Seçimler öncesinde Ünye Organize Sanayinin yapılması için mücadele vereceğini söyleyen  Enver Yılmaz ve diğer bürokratlara seslenen Enginyurt, “Yine, Ordu büyükşehir belediye başkanı ve Ünye Belediye Başkanı Ünye Organize Sanayini yapacaklarının sözünü vermediler mi?

Peki Organize Sanayi ile ilgili bir adım atıldı mı?

“Fatsa ve Ünye’yi yok sayıp hiçbir hizmet götürmedi”

Enver Yılmaz’ın Ünye ve Fatsa’nın gelirlerine el koyduktan sonra bu ilçelerin hiçbir sorununa eğilmediğini söyleyen Enginyurt, gelirlere el koyup, Ünye ve Fatsa’yı  yok saydığını vurguladı.

Çöp meselesi çözülecek denildi, herhangi bir tesis mi kuruldu? Ünye-Ordu ve Fatsa’da çöpler yine aynı yerlere dökülmüyor mu?

Madem İş kapısı değilsin de, hizmet olarak ne yaptın?”dedi.

Yaptığı şey, Ünye Belediyesinin 1 milyon (trilyon) lira gelirine el koydu. Fatsa ve diğer ilçelerin gelirine el koydu. Bunun karşılığında Fatsa ve Ünye’yi yok sayıp hiçbir hizmet götürmedi.

Seçimden önce bütün ilçeleri gezeceğini söyleyen Enver Yılmaz,  hangi ilçeleri geziyor. Ünye’ye geldiğinde Ünye’nin sorunlarıyla mı ilgileniyor; Hayır..!

Ünye’ye geldiğinde spor yapıp, gençliğini dinamizmini koruyor. Ben seçimde ne dediysem aynısı çıktı.

Şimdi insanlar bize hak veriyor. Milliyetçi Hareket Partisi gün geçtikçe yükselen bir parti haline geldi.

“PKK’yı şımarttınız.”

MHP Genel Başkanı  “Çözüm Süreci ihanettir!” dediğinde akil adamlar da dahil olmak üzere kim bu zamana kadar genel başkanımızdan özür dileme nezaketini gösterdi?

MGK’dan çıkan karara göre çözüm süreci bitti. Çözüm süreci biterken ne oldu?

Daha düne kadar Türk Bayrağı önünde saygı duruşu yapanlar, bugün  Güneydoğu’da Kars’tan başlayıp, Tunceli’ye kadar Türk Bayrağını indirir, Atatürk heykellerini yıkar oldular.

PKK’yı şımarttınız.

“Numan Kurtulmuş sen HDP’nin vekili misin?”

Ünye’nin evladı Numan Kurtulmuş, bir hainin söyleyeceklerini söyleyip, “Öcalan’ın bir  cep radyosu bile yokken biz ona LCD televizyon verdik odasına diyor. Eskisinden daha özgür ve rahat ortamda yaşıyor.” Diyor.  Hayrola Numan Kurtulmuş sen nerenin vekilisin? HDP’nin vekili misin? Bu nasıl bir açıklama?

MGK toplantısı ilk defa uzun sürdü.  Tayyip Erdoğan’da, Ahmet Avutoğlu’da (herkesi avutmaktan ileriye gitmediği için Avutoğlu diyor) büyük sıkıntı yaşadılar. İlk defa bu kadar uzun sürdü. Demek ki, Türk Silahlı Kuvvetlerinin de hazmetmediği bir şeyler var. Mesela, Peşmergelerin MİT kontrolünde Suruç’tan geçmesi gibi… Bütün bu ihanetler cumhuriyet Bayramının arifesinde yapılıyor.

 

“Türkiye, barışın güçlendiği değil, kavganın daha çok arttığı bir ülke haline gelmiştir”

“MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli, çözüm sürecinin bir ihanet süreci olduğunu ifade etmişti. 63 akil adam dedikleri adamların 63 akılsız adamlar olduğunu, bunlarında Türkiye’ye ihanet etmek üzere seçilmiş  insanlar olduğunu söylemişti. Bugün baktığınızda Devlet Bahçeli’nin tüm söyledikleri doğru çıkmış, bu süreç sonunda Türkiye, barışın güçlendiği değil, kavganın daha çok arttığı bir ülke haline gelmiştir. Düne kadar PKK ve taşöranları bu ülkede Abdullah Öcalan denilen katile “sayın” deme cesaretini bile gösteremezken, artık milletvekilleri kürsülerinde milletvekilliği yapan şahıslar polise  ve askere taş attıktan sonra o kürsüden “Sayın Öcalan” diyecek kadar ihaneti son düzeye kadar getirmişlerse, bu barış süreci adı altında Türkiye’yi oyalayan, Türkiye’yi PKK’nın güdümündeki bir ülke haline getirenlerin bize göre ihanetinden başka bir şey değildi.”

“Morg Nöbetçileri” diyecek kadar yoldan çıkmış”

“Hiç bir evladımızın, askerimizin ve polisimizin burnunun kanamasından üzüntü duyacağımız bir dönemde maalesef  Başbakan, Pkk’lı  katillere hakaret etmeyi bırakın, Türk Milliyetçilerini ve Milliyetçi Hareket Partisini “Morg Nöbetçileri” diyecek kadar yoldan çıkmış, Türk Milliyetçilerine ve ülkücülere “Kanla besleniyorlar” diyecek kadar hakaret etmiş, Türk milliyetçiliğini ayaklar  altına almış, “Ne mutlu Türk’üm!” yazılarını dağlardan kaldırarak, T.C. ibaresini bu ülkenin kurumlarından kaldırarak,  birilerini mutlu etme adına bu ülkeye en büyük yanlışı yapmış. Ve bu yanlış bugün askerimizin, polisimizin katledilmesine kadar gitmiştir.

“Güneydoğu adeta PKK’ya teslim edilmiştir”

“Cumhuriyet Bayramı sırasında Cumhuriyet’ten intikam alınırcasına  2. Habur olayı dediğimiz Güneydoğu’nun kapıları peşmergelere açılarak, Güneydoğu adeta PKK’ya teslim edilmiştir.

O nedenle bu barış sürecinin çözüm getirmeyeceğini söylüyoruz. Barış ve huzur için Kandil tamamen yok edilmeli, Kürtlerle, PKK birbirinden ayrılmalı, PKK’nın kökü kazınmalıdır. Güneydoğu’nun yol, su gibi problemi yoktur. Güneydoğu’da kışkırtma vardır.  Günaydoğu sorunu Amerika’nın bir  oyunudur. Bunun bariz açıklaması da, peşmergenin geldiği günde atılan sloganlarla doğrulanmıştır. Peşmergeler attıkları sloganlarda “Yaşasın Obama” sloganları atılmıştır. Bu da oyunun arkasında Amerika’nın olduğunu gösteriyor. BOP projesi hayata geçirilmeye başlanmıştır. Ama biz bu oyunu bozacağız.

“Adalet ve Kalkınma Partisinden bu ülke kurtarılacaktır.”

“30 Mart seçimlerinden sonra MHP oyunu arttırmaya başlamıştır. 10 ağustos seçimlerinde Tayyip Erdoğan Başbakanlığa Avutoğlu’nu bırakması ile birlikte sadece avunmaktan öte gidemeyen bir siyasete dönüşmüştür. Avutoğlu’nu başbakanlığa getirerek zaman geçirme politikası izlemektedirler.

Her geçen gün Türk milleti Ak partiden yüzünü çevirmektedir.”

“Enver Yılmaz ve 19 ilçede başkanlık yapanlar  Akp’nin bitmesine vesile olmaktadırlar”

Ordu büyükşehir belediyesinin ve büyükşehre bağlı yönetimlerin yönetime geldiklerinden bu yana hiçbir hizmette bulumadıklarına vurgu yapan Enginyurt, yönetimin başarısızlığının Türkiye’de olduğu gibi Ordu’da da Akp’yi bitireceğini savundu.

Enginyurt şöyle devam etti. “Özellikle Ordu’da 20’de 20 yapmaları sebebiyle, belediye hizmetlerini hiç yerine getiremeyen, altına lüks araba alıp, 1.750 bin lira maaş alan işçinin ekmeği ile oynayan Enver Yılmaz ve 19 ilçede başkanlık yapan belediye başkanları  Akp’nin bitmesine vesile olmaktadırlar. Türkiye genelinde de aynı şekilde devam etmektedir.  7 Haziran’da Türkiye yeni bir iktidara uyanacak.  Türkiye’yi  Obama’nın eyaletine dönüştürmek isteyenler Türk milletinin şamarını yiyeceklerdir.

“Enver Yılmaz, yaptığı usulsüzlüklerin hesabını vermenin paniğini yaşıyor”

Enver Yılmaz, büyükşehir belediye başkanı olup, 7 Haziran’da iktidar değişikliği olduğu an, yaptığı ihalelerdeki usulsüzlükler, başta yol ve asfalt ihaleleri olmak üzere araç kiralama ihalesi olmak üzere, işe adam alıştaki usülsüzlükler  olmak üzere,  gelen hükümet tarafından en ince ayrıntısına kadar incelenecek ve Enver Yılmaz ilk 6 ayda şaibe kokan ve içinde usulsüzlük kokan ihalelerin hesabını vereceği için bunun paniğini ve korkusunu yaşıyor.

“Enver Yılmaz Orbel İşçilerine 1.080 TL’ye çalışıyorsanız çalışın”dedi.

ORBEL işçilerine aralarında 6 bin lira maaş alan olup-olmadığını sorduğumda, en yüksek maaş alan kişi bordrosunu bana uzattığında 2 bin 80 lira aldığını gördüm.  1.700 ve 2.080 lira arasında maaş alan bu kişileri Enver Yılmaz çağırıyor, 1.080 bin liraya “çalışıyorsanız çalışın! Çalışmıyorsanız..” deyip kapıyı gösteriyor. 2.080 lira maaş alan bir insan 500 lira ev kirası verdiği bir şehirde nasıl geçinir?

“Arabasının kirası 8,5 bin lira olan Enver Yılmaz, şoförünün maaşını söylesin”

Enver Yılmaz’ın arabasının kirası aylık 8,5 bin lira..  Enver Yılmaz’ın zerre kadar vicdanı zerre kadar yüreğinde kıpırtı olsa 1.080 bin liraya o insanların nasıl geçineceğini düşünür. 8,5 bin lira arabasına aylık kira veren Enver Yılmaz, kendi şoförünün maaşının kaç lira olduğunu söylesin. Süleyman Tomakin’in  6 bin lira yönetim kurulu maaşının hesabını versin önce…

“Oktay Çanak isimli Baro Başkanı’nın  6 bin lira OSKİ’den aldığı maaşın hesabını versin”

Siyasetle ilgisi olmayan Baro Başkanı Oktay Çanak ironisini yapan Cemal Enginyurt, Oktay Çanak’ın OSKİ’den aldığı 6 bin liralık maaşın hesabını vermesini istedi. Enginyurt; “Enver Yılmaz, Oktay Çanak isimli Baro Başkanı’nın  6 bin lira OSKİ’den aldığı maaşın hesabını versin.

Enver yılmaz ORBEL yönetim kuruluna aldığı parti mensuplarına 5’er bin (milyar) lira aylık verirken hangi vicdana sığarak verdiğinin hesabını versin önce. Dolayısı ile Enver Yılmaz’ın korku ve paniğinin sebebi  iktidar değişirse vereceği hesabın korku ve endişesini yaşıyor.

“Enver Yılmaz Küçük Tayyip Erdoğan…”

Cemal Enginyurt; “Belediyeyi yönetmeyi bilmiyorsanız, yönetmeyi bilmiyorsanız birilerinin suçlayarak iktidarda kalırsınız. Enver Yılmaz küçük Tayyip… Tayyip Erdoğan’da aradan 12 yıl geçmesine rağmen halâ 12 yıl önceki iktidarla uğraşmıyor mu?

12 yıldır iktidarda olan Tayyip Erdoğan hesap veremeyince  banka batırdınız diyor. Ama aynı Tayyip Erdoğan, Bankasya’yı batırmak için çok rahat maniplasyon yapabiliyor. Ve sonra dönüp geçmişe çatabiliyor. Enver Yılmaz’da Küçük Tayyip Erdoğan olduğu için bişey yapamadıkça başkalarını suçlayıp, günü kurtarmaya çalışıyor.  Enver  Yılmaz’ın 6 aylık icraatına dikkat edin, bayram kutlaması, kandil kutlaması, yemek verip afiş asmaktan başka bir işe yaramadı şu anda..

“Enver yılmaz yaptığı 752 km asfaltın metreküpünü söylesin”

“752 km asfalt için ihale yaptığını, buradan Edirne’ye kadar yol yaptığını söyleyerek yalan söylüyor. Buradan Edirne’ye kadar yapılacak uzunluktaki yolun maliyeti 300 milyon dolardır. Enver yılmaz yaptığı 752 km asfaltın metreküpünü söylesin. Enver Yılmaz’ın yaptığı yol Ordu’dan Samsun’a gitmiyor;  Eğer otoban asfaltı olarak düşünürseniz… o da Nisan ayında başlayacak henüz başlamadı.”

“Enver Yılmaz yol ihalesini en yüksek fiyatı söyleyene verdi”

Cemal Enginyurt; “Enver Yılmaz, yol ihalesinde İhaleye katılan 8 firma içerisinde çok düşük rakamlarda ihaleye girenler olmasına rağmen en yüksek fiyatı veren firmaya verdi ihaleyi.  Bu şaibenin hesabı Milliyetçi Hareket Partisi iktidarında Enver Yılmaz’dan bu ihalenin hesabı sorulacak.”

“Tayyip Erdoğan kendisini unutturacak”

Enginyurt; “Tayyip Erdoğan cumhurbaşkanlığı döneminde hiçbir işe ve partisine sahip çıkmayacak. Resepsiyonlar vererek yurt dışı gezileri yapıp, kendine ayrılan ödeneği yemekten başka bir şey yapmayacak.

Çocuklarını ve kendini unutturup, kendisinden hesap sorulmadan kurtulmanın yollarını arayacak.”şeklinde konuştu.

 

 

 

 

 

 

 

 

 




Bu haber 2449 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI