Reklam
Bugun...
Reklam
Advert


Yılmaz; “Atatürk Parkı’nı Kâra Geçireceğiz”
Ünye Belediyesi tarafından yaptırılan Atatürk Parkı, Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi toplantısında alınan kararla Büyükşehir Belediyesi’ne devredildi.

Yılmaz; “Atatürk Parkı’nı  Kâra Geçireceğiz”

Ünye Atatürk Parkı, dolgu alanı üzerine kurulması ve 10 dönümden büyük olması ve dolgu alanı üzerine kurulan sahil şeridi üzerindeki tesislerin  Büyükşehir Belediyesine devredilmesi yasası gereği  Atatürk Parkı  Büyükşehir’e devredildi.
 Ordu Büyükşehir Belediye Meclisi’nin Ocak ayı olağan toplantısında alınan kararla Atatürk Parkı, Büyükşehir şirketlerinden ORBEL  A.Ş.’ye aylık 30 bin TL kira bedeli ile devredildi.
Konuya ilişkin açıklama yapan Büyükşehir Belediye Başkanı Enver Yılmaz, 2013 yılından bu yana yıllık 140 bin lira zararla faaliyet gösteren Atatürk Parkı’nı devraldıklarını, her yıl zarar eden bu işletmenin ORBEL (Ordu Belediyesi)’ tarafından aylık 80 bin lira kâr  bırakacak duruma getireceklerini belirtti.
Bu durumda bu devir işleminden büyükşehrin değil,  Ünye’nin kazanacağını vurgulayarak, “ Ahmet Bey’den önce yıllık  140 bin lira zarar eden Atatürk Parkı’nı biz aylık 80 bin lira ile kâra geçireceğiz.  Biz Atatürk Parkı’nı alıp Ünye’den götürmedik; Yine Ünye’de kaldı.
Dolayısıyla Ordu belediyesi bünyesinde çalışıyor olması sizi endişeye düşürmesin, çünkü burada çalışan personellerimiz aynı şekilde çalışmaya devam edecekler. Haber/ Meral Korkmaz

 




Bu haber 1929 defa okunmuştur.

YORUMLAR

Henüz Yorum Eklenmemiştir.Bu Haber'e ilk yorum yapan siz olun.

YORUM YAZ



YORUM YAZ

FACEBOOK YORUM
Yorum

İLGİNİZİ ÇEKEBİLECEK DİĞER HABERLER
ÇOK OKUNAN HABERLER
SON YORUMLANAN HABERLER
YUKARI